מצרכים
• שקית במיה – 800 גרם.
• בצל בינוני – 180 גרם.
• קופסת רסק עגבניות - 100 גרם.
• 1 כף ג'ינג'ר – 15 גרם.
• מיץ לימון – 3 כפות.
• 1/2 כפית פפריקה מתוקה.
• 1/2 כפית פפריקה חריפה.
• 3/4 כוס מים פושרים.
אופן הכנה
הכנת הבמיה:
להרתיח סיר מלא במים. להכניס את הבמיה להרתחה נוספת.
להקטין את האש, לכסות את הסיר ולהמשיך בישול למשך כ – 5 דקות.
לסנן את הבמיה ולהניח בצד.
לקצוץ באופן גס את הבצל מומלץ לחסוך זמן באמצעות SLICER .
סיר נפרד: לחמם את הסיר על אש גבוהה, להתיז שמן באמצעות ספריי שמן מומלץ ספריי למילוי רב פעמי מסוג VALIRA, להוסיף את הבצל ולטגן עד אשר יזהיב.
להוסיף את הרסק, המים, שני סוגי הפפריקה והג'ינג'ר, לערבב ומיד להוסיף את הבמיה ולערבב.
להמשיך בישול למשך כ 15 דקות.
המתכון מתאים להכנת 5 גדולות