בקערה גדולה מערבבים:
3 כוסות שיבולת שועל שלמה, 2 כוסות שיבולת שועל אינסטנט, חצי כוס סובין.
בקערה קטנה מערבבים:
1/2 כוס רסק תפוחי עץ ללא סוכר, 1/4 כוס סילאן, 1/4 כוס דבש.
לאחד את שתי התערובות לערבב היטב, לשטח בתבנית תנור גדולה מרופדת בנייר אפיה או בתבנית משומנת בכף שמן .לאפות בחום 160 מעלות בערך חצי שעה. יש לערבב פעמיים במהלך האפייה.
כשהגרנולה משחימה ויבשה למגע מוצאים מהתנור ומוסיפים:
פירות יבשים על פי טעם אישי: אוכמניות יבשות, צימוקים, משמשים יבשים וכו'
מקררים ומאחסנים בצנצנת זכוכית , נשמר עד 3 שבועות.
בתאבון.