מצרכים
לבלילה:
• סקופ חלבון - 25 גר'.
• ביצה - לארג'.
• 2 כפות קמח רגיל - 20 גר'.
• כף שמן זית.
• כף סילאן / דבש - 10 גר'.
• 1/4 כוס חלב או משקה שקדים - 50 גר'.
• 1/4 כפית אבקת אפיה.
• קמצוץ מלח.
להגשה:
• כף סילאן / מייפל.
• 2 כדורי גלידה דלת קלוריות 50 גר'- גר' ( 75 קק"ל ל - 100 גר').
אופן הכנה
מחממים ומשמנים תבנית להכנת וופל בלגי בספרי שמן.
מערבבים את כל רכיבי הבלילה בקערה, עד ליצירת מרקם אחיד.
יוצקים את הבלילה אל תבנית הוופל הבלגי, למשך 5 דקות.
הגשה:
מגישים עם שני כדורי הגלידה ומוסיפים כף סילאן לוופל.