מצרכים
• 100 גר' קמח חומוס.
• 100 גר' טופו.
• כוס חלב סויה.
• חצי כפית אבקת אפייה.
• חצי בצל לבן.
• חופן פטרוזליה.
• רבע כפית מלח.
• 2 כפות רוטב סויה.
• 2 כפות שמן זית.
אופן הכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת עם כף שמן זית, כאשר מתחיל להישרף, מוסיפים מעט מים למחבת ומקבלים מעין טיגון / בישול של הבצל.
בקערה מערבבים את קמח החומוס ביחד עם כוס חלב הסויה וחצי כפית אבקת אפייה לקבלת בלילה.
לאחר טיגון הבצל, מוסיפים את הבצל המטוגן לבלילה.
חותכים את הטופו לקוביות קטנות וצורבים במחבת ביחד עם שתי כפות רוטב סויה ולאחר מכן מוסיפים את הטופו לבלילה.
מוסיפים לבלילה את הפטרוזיליה ואת המלח ומערבבים לקבלת בלילה אחידה.
במחבת מוסיפים כף שמן זית מחממים ושופכים את הבלילה.
שימו לב – על מנת לא לשרוף את החביתה, טגנו על חום בינוני.
חשוב לכסות את המחבת עם מכסה.
זמן טיגון משוער – כ – 10 דקות.
כאשר החביתה מקבלת מרקם מוצק ניתן להוציא מהמחבת לקרר ולאכול.
המתכון מתאים להכנת 2 מנות.