Facebook

מתכון מעולה וטעים!!! ההשרייה במרינדה גורמת למרקם רך ולטעם מתקתק שבהחלט מוסיף לחזה העוף - שדרוג!!! המתכון מתאים למטרות ירידה במשקל, לספורטאים, עלייה במסת השריר, סוכרתיים. כמו כן המתכון נטול גלוטן. 
מצרכים                                                                                   

•  קילו  נתחי חזה עוף.

רכיבים למרינדה:
•  2 כפות סילאן.
•  2 כפות חרדל. 
•  2 כפות שמן זית
•  3 יחידות שום כתוש – 12 גר'.
•  ½ כפית מלח גס.


אופן הכנה                                                                               

מערבבים בקערה עמוקה את רכיבי המרינדה עד לקבלת מרקם אחיד.
טובלים היטב את נתחי חזה העוף.

מכסים את הקערה עם מכסה ומניחים במקרר למשך יממה.
 
כעבור יממה, להוציא את נתחי חזה העוף מהמקרר.
לחמם פלנצ'ה על אש גבוהה, לרסס עם מעט תרסיס שמן ולפזר על כל המשטח.
להניח את יחידות חזה העוף למשך כ 3-4 דקות בכל צד.

המתכון מתאים להכנת 5 מנות. 
ערכים למנה.
קלוריות: 230 קק"ל.
פחמימות: 2 גר'.
חלבונים: 42 גר'.
שומנים: 6.4 גר'.
 מנה מחושבת כ - 
½1 מנת חלבון

 מנת שומן.

ניתוח תזונתי למנה / קציצה
בתאבון


חזה עוף במרינדה