מצרכים
• קילו נתחי חזה עוף.
רכיבים למרינדה:
• 2 כפות סילאן.
• 2 כפות חרדל.
• 2 כפות שמן זית
• 3 יחידות שום כתוש – 12 גר'.
• ½ כפית מלח גס.
אופן הכנה
מערבבים בקערה עמוקה את רכיבי המרינדה עד לקבלת מרקם אחיד.
טובלים היטב את נתחי חזה העוף.
מכסים את הקערה עם מכסה ומניחים במקרר למשך יממה.
כעבור יממה, להוציא את נתחי חזה העוף מהמקרר.
לחמם פלנצ'ה על אש גבוהה, לרסס עם מעט תרסיס שמן ולפזר על כל המשטח.
להניח את יחידות חזה העוף למשך כ 3-4 דקות בכל צד.
המתכון מתאים להכנת 5 מנות.