מצרכים
• 1/2 כרוב קטן - 400 גרם.
• 2 יחידות פטריות פורטובלו (חורש) – סה"כ 120 גרם.
• ½ חבילת נבטים – 120 גרם.
• פלפל אדום בינוני – 155 גרם.
• בצל בינוני – 200 גרם (ללא קליפה).
• 3 יחידות שום / 2 קוביות שום קפוא.
• חופן כוסברה - 10 גרם.
• ג'ינג'ר – 10 גרם.
• 1 כף רוטב סויה דל נתרן.
• 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק.
• פלפל שחור – קמצוץ לפי טעם ( לאוהבי חריף – ¼ כפית ).
• 1 כף שמן זית.
אופן הכנה
חותכים את הבצל לטבעות דקות, מחממים מחבת ווק על אש גדולה, מניחים כף שמן ומפזרים באמצעות מברשת על כל המשטח, מיד מכניסים את הבצל ומערבבים כדקה- שתיים.
חותכים את הכרוב לרצועות דקות ומוסיפים למחבת, מערבבים כדקה- שתיים.
חותכים את הפלפל לרצועות דקות ומוסיפים למחבת, מערבבים כדקה- שתיים.
חותכים את הפטריות לרצועות ומוסיפים למחבת, מערבבים כדקה- שתיים.
מוסיפים את הנבטים, מערבבים כדקה- שתיים.
מנמיכים את האש, לאש בינונית. מגרדים את הג'ינג'ר בפומפייה בחלק העבה- מוסיפים למחבת מערבבים כדקה.
מוסיפים את הסויה, הצ'ילי המתוק, השום הקפוא או לכתוש והפלפל השחור. מערבבים ומכסים. ממשיכים בישול למשך כ- 5 דקות.
מוציאים מן האש ומגישים.
המתכון מתאים להכנת 4 מנות.