מצרכים
• 3 מצות.
• 2 ביצים.
• 3 פרוסות גבנ"צ 9%.
• 150 גרם קוטג' 5%.
• 1/2 צרור פטרוזילה – עלים בלבד.
• 1/8 פלפל שחור גרוס.
• 1/4 כפית מלח.
• תרסיס שמן זית ( שווה לכמות של כף ).
אופן הכנה
לחמם מראש תנור על 170 מעלות.
להרטיב את המצות היטב ולפורר גס. לערבב בקערה קטנה את הביצים עם 2 כפות מים.
לחתוך את הגבנ"צ לקוביות קטנות. לקצוץ את עלי הפטרוזיליה.
בקערה גדולה:
לערבב את כל הרכיבים.
לרסס מעט תרסיס שמן בתבנית קטנה, הניח את הבלילה ולשטח אותה. לרסס מעל מעט תרסיס שמן.
להכניס לתנור למשך כ 45-50 דקות. להוציא ולהגיש.
***אנחנו הכנו בתבנית בצורת לב - לקבלת 4 מנות שוות, מומלצת תבנית עגולה או מרובעת.
המתכון מתאים להכנת 4 מנות.