Facebook

בטטה במיקרו ב - 8 דקות

מתכונים

הבטטה הינה אחת ממנות הפחמימה המומלצות ביותר. הערך הגליקמי של הבטטה נמוך - תורם לתחושת שובע ממושכת. לבטטה ערך תזונתי גבוה, בשל תכולת סיבים תזונתיים ובטא קרוטן. 

עכשיו ניתן להכינה, ללא צורך בבישול או אפייה ממושכים - 5 דקות במיקרו ויש לכם בטטה מוכנה לאכילה! 

המתכון מתאים לירידה במשקל, ספורטאים, עלייה במסת השריר. נטול גלוטן.   
מצרכים                                                                                   

•  בטטה יחידה קטנה, 150 גר'. 
•  שמן זית – 2 כפיות.
•  פפריקה מתוקה וחריפה.
•  עלה רוזמרין.  




אופן הכנה                                                                               

שופכים 2 כפות מים, שמן זית, פפריקה ורוזמרין לקערה מותאמת למיקרו.
מערבים היטב ומכניסים את הבטטה.
מפעילים את המיקרו ל – 8 דקות, מומלץ לבדוק בדקה ה – 5 אם רך מספיק. 

המתכון מתאים להכנת מנה אישית. 
ניתוח תזונתי למנה / קציצה
ערכים למנה.
קלוריות: 172 קק"ל.
פחמימות: 27.7 גר'.
חלבונים: 2.1 גר'.
שומנים: 6 גר'.
מנה מחושבת כ - 
2 מנת פחמימה. 
בתאבון