לישה במיקסר:
מערבבים את שני סוגי הקמחים והשמרים ולשים אותם עם וו לישה במיקסר, תוך כדי הוספת המים באופן איטי.
לאחר הוספת המים, תוך כדי הלישה, יש להוסיף את 2 ביצים, שמן, אגוזים, גרעיני חמנייה, פרג, סוכר והמלח.
סה"כ זמן לישה - 10 דקות.
כלי פלסטיק:
מניחים בכלי פלסטיק עמוק את הבצק ומכסים עם מגבת מטבח למשך שעה.
תבנית אפייה:
מפרידים את הבצק ל 14 יחידות, כל יחידה כ- 70 גרם. כל יחידה מגלגלים ויוצרים עיגול ומניחים על נייר אפיה.
מכסים את תבנית האפייה במגבת מטבח להתפחה נוספת למשך שעה.
אפייה בתנור:
למרוח את יחידות הבצק בביצה ולפזר מעט גרגירי פרג על כל אחת.
להכניס את התבנית לאפיה בתנור שחומם מראש למשך חצי שעה על חום של 150 מעלות.
המתכון מתאים להכנת 14 מנות אישיות.