Facebook

שילוב מדויק בין  עגבניות ודלעת שמקבל חיזוק עם טימין ומלח גס, לטעם של עוד. מתאים לספורטאים, עלייה במסת השריר, סוכרתיים. המתכון נטול גלוטן. 
מצרכים                                                                                      

•  600 גרם דלעת – יחידה ארוזה.
•  500 גרם עגבניות – כ 4 יחידות.
•  20 גרם פטרוזיליה.
•  7 ענפי טימין.
•  כפית סוכר חום.
•  2 כפות שמן זית.
•  ½ כפית מלח גס.
•  ¼ כפית פלפל שחור גרוס.


אופן הכנה                                                                                  

מחממים מראש תנור ל 180 מעלות.

חותכים את הדלעת לקוביות בגודל של כ 1.5 ס"מ.
חותכים את העגבנייה לקוביות בגודל של כ 1.5 ס"מ ( כל עגבנייה לפרוס ל 3 וכל פרוסה לפרוס ל 4).
קוצצים את הפטרוזיליה ( להשתדל רק עלים ).
להסיר את עלי הטימין מהענפים.

לערבב בקערה עמוקה את כל הרכיבים.
להניח על תבנית נייר אפיה ואת תכולת הקערה משטחים על שטח התבנית.
מכניסים לתנור למשך כ 40 דקות ומגישים חם.

המתכון מתאים להכנת 4 מנות.
ערכים למנה.
קלוריות: 143 קק"ל.
פחמימות: 19.7 גר'.
חלבונים: 3.2 גר'.
שומנים: 5.7 גר'.
מנה מחושבת כ - 
 מנת פחמימה,
 מנת שומן. 

ניתוח תזונתי למנה
בתאבון


סלט דלעת ועגבניות