מצרכים
• ½ כרובית – 250 גרם ( פרחים ללא גבעול ).
• ½ חבילת פטרוזיליה – 35 גרם ( עלים ללא גבעולים ).
• חופן נענע – 10 גרם.
• 1 מלפפון – 100 גרם.
• 15 עגבניות שרי – 130 גרם.
• ½ בצל בינוני – 85 גרם.
• 2 כפות שמן זית.
• 1/8 כפית מלח.
• קמצוץ פלפל שחור גרוס.
אופן הכנה
מפרידים את פרחי הכרובית לפרחים קטנים, קוצצים דק- דק ( מומלץ באמצעות SLICER).
חותכים את המלפפון והבצל לריבועים בגודל בינוני.
חותכים את עגבניות השרי לרבעים.
קוצצים את הפטרוזיליה והנענע.
מניחים כל הרכיבים בקערה. מוסיפים את השמן, המלח והפלפל הגרוס.
מערבבים ומגישים.
המתכון מתאים להכנת 2 מנות.
המתכון מתאים להכנת 4 מנות