מצרכים
• 3 פלחי כרובית קטנים – 100 גר'.
• 1 פלח ברוקולי קטן – 60 גר'.
• 1/2 בצל סגול קטן – 50 גר'.
• 3 גבעולי בצל ירוק – 30 גר'.
• 1 פלפל צהוב בינוני – 140 גר'.
• 1 גזר קטן – 65 גר'.
• 3 עלי חסה.
• 10 עלי נענע.
• 6 יח' אגוזי פקאן – 12 גר'.
• 1 כפית שקדים טחונים / 5 גר'.
• 1 כף מיץ לימון – 10 גר'.
• 1 כף שמן זית – 10 גר'.
• פלפל שחור גרוס – קמצוץ.
אופן הכנה
חיתוך וקיצוץ: כרובית וברוקולי להפריד לפרחים קטנטנים, בצל סגול וירוק לחתוך דק.פלפל צהוב וגזר לחתוך לקוביות קטנטנות, חסה ונענע לקצוץ דק.
לערבב כל הירקות ביחד, להוסיף אגוזי הפקאן, שקדים טחונים, לימון,
שמן זית, פלפל שחור גרוס ומלח, לערבב היטב ולהגיש.
המתכון מתאים להכנת 2 מנות.