מצרכים
• קולורבי קטן – 200 גרם בלי קליפה.
• פלפל אדום – 185 גרם בלי גרעינים.
• 2 גזרים – סה"כ 150 גרם בלי קליפה.
• 2 מלפפונים – סה"כ 140 גרם עם קליפה.
• חופן פטרוזיליה – 17 גרם.
• מיץ לימון – 12 גרם.
• 1 כף שמן זית – 10 גרם.
• מלח דל נתרן – ¼ כפית.
• פלפל שחור – 1/8 כפית.
אופן הכנה
קולפים את הגזרים ומגרדים בפומפייה בחלק הגס.
חותכים את הקולורבי, המלפפונים והפלפל לרצועות דקות ( מומלץ באמצעות מנדולינה ).
קוצצים את הפטרוזיליה.
רוטב בקערה קטנה: מערבבים את הלימון, שמן, מלח ופלפל.
קערה גדולה: מניחים את כל הרכיבים ואת הרוטב ומערבבים.
המתכון מתאים להכנת 4 מנות