מצרכים
• קמח מצה – 90 גר'.
• אבקת קקאו – 50 גר'.
• טחינה גולמית – 100 גר'
• סילאן – 150 גר'.
• אגוזי פקאן טחונים – 60 גר'.
• סוכר חום – 30 גר'.
• חצי כוס חלב שקדים.
• קוקוס טחון – 5 גר'.
אופן הכנה
מחממים מראש תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
טוחנים את אגוזי הפקאן - לא דק מדי, על מנת שנוכל להרגיש את מרקמם בעוגיות.
מכניסים לקערה את כל המרכיבים, מלבד הקוקוס ומערבבים עד שמגיעים לתערובת אחידה.
הבצק המתקבל אמור להיות קשה לערבוב.
מכינים תבנית אפיה עם נייר אפיה מוברש במעט שמן.
יוצרים כדורים קטנים בקוטר 2 ס"מ מניחים אותם על תבנית האפיה ומשטחים אותם לצורת עוגיה.
מכניסים לתנור לכ – 12 דקות, במידה והעוגיות אינן מוכנות תכניסו אותן לתנור למשך דקה נוספת ותבדקו שוב. שימו לב צבען של העוגיות חום כהה כך שיהיה לכם קשה להבחין במידת העשייה שלהן או במידה ויישרפו.
המתכון מתאים להכנת 40 יחידות.