מחממים תנור על 175 מעלות.
בקערה עמוקה: מוסיפים כל רכיב אחד אחרי השני- לפי הסדר הרשום ומערבבים כל פעם. ( בלי האגסים).
לערבב היטב עם כף עד שנוצרת בלילה אחידה (לצמצם את גושי הקמח הקטנים עד כמה שאפשר ).
אגס וחצי לחתוך לקוביות בגודל 7-10 ס"מ ואת החצי הנותר חוצים לפרוסות בצורת ירח.
בקערה קטנה עוטפים תוך כדי ערבוב עדין את ריבועי האגס בכפית אבקת קמח ומוסיפים אותם לתוך הבלילה בקערה מערבבים בעדינות שהאגסים יתערבבו בתוך הבלילה.
תבנית: משמנים עם תרסיס שמן את התבנית, גם בצדדיה. מעבירים את הבלילה לתבנית. משקיעים את ריבועי האגס ואת צורת הירח מניחים ברווחים מעל הבלילה.
מכניסים לתנור למשך כ 40-45 דקות עד שהמרקם מעל העוגה נראה קריספי ובגוון חום בהיר שאתם אוהבים J טעים ממש גם חם וגם קר.
המתכון מתאים להכנת 10 מנות.