מצרכים
• חבילת פטריות פורטבלו – 260 גרם.
• חבילת עלי תרד בייבי- 200 גרם.
• 4 שיני שום – 16 גרם.
• ¼ לימון – כפית קליפת לימון והמיץ כולו.
• ¼ כפית מלח גס.
• כף שמן זית.
אופן הכנה
לחתוך את הפטריות לקוביות בגודל בינוני. לקצוץ את השום גס.
לחמם מחבת ווק על אש גבוהה. מניחים את השום ומערבבים כחצי דקה.
מניחים את הפטריות ומערבבים כשתי דקות. מניחים את עלי התרד ומערבבים כשתי דקות.
מוסיפים את המלח ומערבבים כ 5 דקות, עד אשר רוב הנוזלים התאיידו.
סוחטים את הלימון ומוסיפים חתיכות קטנות מקליפתו. מערבבים כדקה- שתיים ומוציאים מהאש.
המתכון מתאים להכנת 2 מנות.