מצרכים
• טורטייה קטנה מקמח מלא – 75 גר'.
• גבינה צהובה 9% – 3 פרוסות, 88 גר'.
• זיתים – 10
רכיבים לרוטב:
• חצי קופסת רסק עגבניות 50 גר'.
• בזיליקום – 5 עלים.
• חצי עגבניה בינונית.
• חצי שן שום.
• כפית שמן זית.
• כפית רוטב צ'ילי.
אופן הכנה
אופן הכנה – קוצצים את העגבניה, עלי הבזיליקום ואת שיני השום ומערבבים עם שאר הרכיבים לרוטב הפיצה בקערה, לאחר מכן מורחים באופן שווה על הטורטייה.
חותכים את פרוסות הגבינה הצהובה לפרוסות דקות ופורסים באופן שווה על הטורטייה.
חותכים את הזיתים לחצי ומפזרים על הגבינה.
מחממים מראש תנור / אובן, לטמפרטורה של 220 – 200 מעלות, מכניסים את הפיצה למשך 10 דקות. מומלץ לשים לב שהטורטייה לא משחימה מדי, אפשר להוציא את הפיצה כאשר הגבינה הצהובה מותכת.
המתכון מתאים להכנת 4 משולשי פיצה - מנה מחושבת כשני משולשים.