מצרכים
• גביע יוגורט מועשר בחלבון, ללא תוספת פרי ( טעם טבעי ).
• בננה מעוכה - 80 - 90 גר'.
• ביצה.
• כפית דבש.
• 4 כפות שיבולת שועל להכנה מהירה ( רצוי ללא גלוטן ), 40 גר'.
• חצי כפית אבקת אפייה.
• חצי כפית תמצית וניל.
• רבע כפית קינמון.
• תרסיס שמן.
אופן הכנה
מערבבים את כל המרכיבים בקערה - לקבלת בלילה אחידה.
על מחבת טפלון מרססים תרסיס שמן, מחממים על אש נמוכה.
יוצקים את הבלילה לקבלת צורה עגולה בהתאם לגודל שרוצים.
מטגנים כל צד בערך 5 דקות עד שהם מזהיבים.
מוסיפים תוספות לפי טעם אישי .