מצרכים
• חזה עוף 500 גרם.
• דבש – 2 כפיות.
• חרדל – 3/4 כפית ( טיפ: לאוהבי טעם מלוח: ניתן להמיר בכפית רוטב סויה דל נתרן ).
• קורנפלור – 2 כפות.
• שמן שומשום – 2 כפות.
• מים – 1/2 כוס.
אופן הכנה
חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל בינוני. מערבבים את הקורנפלור עם הקוביות ( עדיף עם הידיים ) כך שיהיו מצופות בלבן.
מחממים מחבת ווק על אש גבוהה, מוסיפים את שמן השומשום ומיד מניחים את חזה העוף, מנמיכים לאש בינונית ומערבבים כ 5-7 דקות עד שחזה העוף לבן- מעט זהוב.
קערה קטנה: לערבב את הדבש, החרדל והמים.
להניח את תכולת הקערה הקטנה במחבת הווק ולערבב כדקה עד שהנוזלים נעלמים. להשאיר לטיגון כדקה- שתיים בשני צדי הקובייה, לקבלת מרקם פריך נוסף ולהעביר לכלי להגשה.
המתכון מתאים להכנת 4 מנות.