מצרכים
• 500 גרם בשר בקר טחון דל שומן.
• 3 פלחים כרובית - 200 גרם.
• בצל קטן – 100 גרם.
• ביצה.
• 4 שיני שום – 12 גרם.
• 2 כפות גדושות פירורי לחם ללא גלוטן – 40 גרם סה"כ.
• ¼ כפית מלח דל נתרן.
אופן הכנה
להכנת הכרובית: מרתיחים מים בסיר קטן, מוסיפים את פלחי הכרובית למשך כ 7 דקות ומסננים.
בקערה: מערבבים את כל הרכיבים ביחד עם הבשר והכרובית . מומלץ בכפות הידיים. מכינים 18 קציצות.
בתנור: מחממים תנור ל 200 מעלות. מניחים נייר אפיה על תבנית. מניחים את הקציצות ברווחים ומכניסים לתנור למשך כ 10 דקות. מוציאים את התבנית, הופכים את הקציצות לצד שני ומכניסים לתנור למשך כ 10 דקות נוספות.
המתכון מתאים להכנת 18 קציצות.