מצרכים
• 1/2 קילו בשר עוף טחון.
• פלפל אדום גדול – 350 גר'.
• גזר בינוני – 110 גר'.
• בצל בינוני – 230 גר'.
• 2 ביצים M.
• 3 כפות קורנפלור - 30 גר'.
• 1/4 כפית מלח.
• פלפל שחור גרוס לפי טעם.
אופן הכנה
לקצוץ ב Slicer/ קוצץ מזון את הפלפל והבצל דק דק.
לגרד בפומפייה, בחלק הגס, את הגזר.
בקערה עמוקה לערבב את כל הרכיבים, להוסיף את הירקות הקצוצים ולערבב היטב.
אפיה בתנור:
לחמם מראש תנור ל 180 מעלות. להניח נייר אפיה על התבנית, להכין 15 קציצות קטנות יחסית ( הם מקבלות נפח במהלך האפייה ) למשך 20 דקות. להפוך את הקציצות לצד השני ולהמשיך אפיה לעוד כ- 10 דקות.
בתאבון....