Facebook

קציצות עוף עם שדרוג של גזר ופלפל, שהופכים את הקציצות למעדן מתקתק. מתכון מומלץ למי שאוהב מנות בשריות מתקתקות. המתכון מתאים למטרות ירידה במשקל, לספורטאים ועלייה במסת השריר. המתכון נטול גלוטן. 
מצרכים                                                                                   

•  1/2 קילו בשר עוף טחון.
•  פלפל אדום גדול – 350 גר'.
•  גזר בינוני – 110 גר'.
•  בצל בינוני – 230 גר'.
•  2 ביצים M.
•  3 כפות קורנפלור - 30 גר'.
•  1/4 כפית מלח. 
•  פלפל שחור גרוס לפי טעם.


אופן הכנה                                                                               

לקצוץ ב Slicer/ קוצץ מזון את הפלפל והבצל דק דק.
לגרד בפומפייה, בחלק הגס, את הגזר.
בקערה עמוקה לערבב את כל הרכיבים, להוסיף את הירקות הקצוצים ולערבב היטב.

אפיה בתנור:
לחמם מראש תנור ל 180 מעלות. להניח נייר אפיה על התבנית, להכין 15 קציצות קטנות יחסית ( הם מקבלות נפח במהלך האפייה ) למשך 20 דקות. להפוך את הקציצות לצד השני ולהמשיך אפיה לעוד כ- 10 דקות.
בתאבון....
ערכים למנה.
קלוריות: 88 קק"ל.
פחמימות: 5.2 גר'.
חלבונים: 12 גר'.
שומנים: 2.1 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת חלבון,

½ מנת שומן. 

ניתוח תזונתי למנה / קציצה
בתאבון


קציצות עוף עם פלפל אדום וגזר