מצרכים
• חזה עוף – 420 גרם.
• קורנפלור – 2 כפות / 40 גרם.
• פירורי לחם – 60 גרם.
• חלבון ( החלק הלבן שבביצה ) – 2 יחידות.
• תרסיס שמן זית ( כמות של 1 כף ).
אופן הכנה
טובלים את חזה העוף משני צדיו בקורנפלור כך שיצופה בשכבה לבנה, לאחר מכן טובלים בחלבון ולבסוף טובלים בפירורי לחם.
הכנה בתנור: מחממים תנור ל 180 מעלות. מניחים נייר אפיה על תבנית. מניחים על התבנית את יחידות השניצל. אופים למשך כ 10-12 דקות. הופכים את השניצלים לצד שני, מרססים בשמן זית ומחזירים לתנור לכ- 7-10 דקות נוספות.
הכנה במחבת: מחממים מחבת על אש גבוהה. מרססים בשמן זית צד אחד של השניצל ומניחים על אותו הצד במחבת, מנמיכים לאש בינונית כ 5-7 דקות עד שאותו צד בצבע זהוב עדין. מרססים בשמן זית את הצד החשוף, הופכים וממתינים כ 5-7 דקות עד שיזהיבו.
המתכון מתאים להכנת 4 מנות.