מצרכים
• 4 יחידות דג סול – 100 גרם ליחידה
• 1 ביצה M
• 8 כפות פירורי לחם – 10 גרם לכל כף ( מומלץ – פירורי לחם מוזהבים ).
• 1/4 כפית מלח.
• 1/4 כפית פלפל שחור גרוס.
אופן הכנה
לערבב את פירורי הלחם עם המלח והפלפל השחור.
לטבול את הדג בביצה ולאחר מכן לטבול בפירורי הלחם.
לחמם תנור מראש על 180 מעלות.
מניחים נייר אפיה בתבנית, לרסס על נייר האפיה תרסיס שמן, להניח את יחידות הדג למשך כ 15 דקות. להפוך צד למשך 5 דקות נוספות.
המתכון מתאים להכנת 4 מנות.