מצרכים
• טופו 300 גר.
למרינדה
• כוס רוטב שזיף רימון.
• 3 כפות סילאן.
להכנת השניצלונים
• חצי כוס קמח.
• חצי כוס פירורי לחם.
• מלח - רבע כפית.
• שמן קנולה - 6 כפות
אופן הכנה
הכנת המרינדה – מערבבים כוס רוטב שזיף רימון, 3 כפות סילאן וכוס מים.
טיפ: את המרינדה אפשר ליצור משילובים שונים, כגון: רוטב סויה וסילאן או רוטב טריאקי וסילאן.
חותכים את גוש הטופו לרצועות טופו מלבניות בעובי חצי סנטימטר, מייבשים את רצועות הטופו ולאחר מכן משרים אותן במרינדה.
משרים את רצועות הטופו במקרר למשך יממה.
בסוף תהליך ההשריה רצועות הטופו אמורות לקבל צבע כהה.
מכינים שתי קערות, האחת מכילה בלילת קמח ומים, השנייה מכילה פירורי לחם ומלח.
טובלים את רצועות הטופו בבלילה ולאחר מכן טובלים אותן בקערה עם פירורי הלחם, עד שהרצועות מכוסות בפירורי לחם.
לאחר שציפינו את רצועות הטופו בפירורי הלחם, מטגנים אותן על מחבת עם שמן קנולה עד לקבלת צבע חום זהוב.
המתכון מתאים להכנת 14 יחידות