Facebook

אם אתם אוהבים את הסגנון האסיאתי, המתכון הזה עבורכם. פשוט, קל להכנה וטעים. 
המתכון מתאים לירידה במשקל, סוכרתיים ולכל המטרות הקשורות לפעילות גופנית.
מצרכים                                                                                       

•  שעועית ירוקה עדינה קפואה – 350 גרם. אין צורך להפשיר.
•  תרד טרי – אריזה 200 גרם
•  בצל לבן בינוני – 160 גרם . לחתוך לקוביות בגודל בינוני.
•  4 שיני שום – 16 גרם . לקצוץ בינוני
•  ג'נג'ר – 10 גרם . לגרד בפומפייה
•  1 כף סויה דל נתרן – 10 גרם.
•  2 כפות צ'לי מתוק – 20 גרם
•  1 כף לימון סחוט טרי.
•  כפית אורגנו יבש – 3 גרם.
•  פלפל שחור גרוס לפי טעם
•  1 כף שמן זית.


אופן הכנה                                                                                   


לחמם מחבת ווק על אש גבוהה, להוסיף שמן זית ולטגן כחצי דקה את הבצל תוך כדי ערבוב. להוסיף את התרד ולערבב כ 2 דקות.

להוסיף את השעועית הירוקה, לערבב, להנמיך לאש בינונית ולכסות במכסה של הווק לבישול למשך כ- 3 דקות.

להוסיף שום, ג'נג'ר, סויה, צ'לי מתוק, לימון, פלפל שחור גרוס, לערבב להמשיך בישול למשך כ 3דקות עם מכסה סגור.

מוסיפים את האורגנו, מערבבים, מכסים וממשיכים בישול למשך כ- 3 דקות
ומגישים.

 
המתכון מתאים להכנת 4 מנות גדולות 
ערכים למנה.
קלוריות: 91 קק"ל.
פחמימות: 12.5 גר'.
חלבונים: 3.6 גר'.
שומנים: 3 גר'.
מנה מחושבת כ - 
מנת פחמימה,
1/2 מנת שומן. 

ניתוח תזונתי למנה
בתאבון


שעועית ירוקה ותרד בסגנון אסיאתי