מצרכים
• שעועית ירוקה עדינה קפואה – 350 גרם. אין צורך להפשיר.
• תרד טרי – אריזה 200 גרם
• בצל לבן בינוני – 160 גרם . לחתוך לקוביות בגודל בינוני.
• 4 שיני שום – 16 גרם . לקצוץ בינוני
• ג'נג'ר – 10 גרם . לגרד בפומפייה
• 1 כף סויה דל נתרן – 10 גרם.
• 2 כפות צ'לי מתוק – 20 גרם
• 1 כף לימון סחוט טרי.
• כפית אורגנו יבש – 3 גרם.
• פלפל שחור גרוס לפי טעם
• 1 כף שמן זית.
אופן הכנה
לחמם מחבת ווק על אש גבוהה, להוסיף שמן זית ולטגן כחצי דקה את הבצל תוך כדי ערבוב. להוסיף את התרד ולערבב כ 2 דקות.
להוסיף את השעועית הירוקה, לערבב, להנמיך לאש בינונית ולכסות במכסה של הווק לבישול למשך כ- 3 דקות.
להוסיף שום, ג'נג'ר, סויה, צ'לי מתוק, לימון, פלפל שחור גרוס, לערבב להמשיך בישול למשך כ 3דקות עם מכסה סגור.
מוסיפים את האורגנו, מערבבים, מכסים וממשיכים בישול למשך כ- 3 דקות
ומגישים.
המתכון מתאים להכנת 4 מנות גדולות