מצרכים
• 4 קישואים – כ 250 גרם כל אחת. לחתוך לריבועים קטנים.
• בצל סגול בינוני – כ 200 גרם. לחתוך לריבועים בגודל בינוני.
• 5 שיני שום – כ 15 גרם. לפרוס לפרוסות.
• כף עלי טימין – כ 5-6 גבעולים. להפריד מהגבעול.
• 2 כפות שמן זית.
• 2 כפות מיץ לימון.
• ¼ כפית מלח גס.
• 1/8 כפית פלפל שחור גרוס.
אופן הכנה
לחמם מחבת על אש בינונית, להוסיף כף שמן זית ולטגן את הבצל כ 3-5 דקות.
מוסיפים את כף השמן השנייה, השום וקוביות הקישואים למשך כ 20 דקות ומערבבים מדי כמה דקות.
מוסיפים את עלי הטימין, הלימון, המלח והפלפל השחור למשך כ 20 דקות ומערבבים מדי פעם.
המתכון מתאים להכנת 4 מנות.