שבבי סויה הינם המקור התזונתי הטבעוני העשיר ביותר בחלבון ולא פלא שספורטאים ומתאמנים רבים משלבים אותם בתפריט היומי. המתכון מתאים לספורטאים, עלייה במסת השריר. המתכון נטול גלוטן.
משרים את שבבי הסויה בשתי כוסות מים רותחים ומוסיפים כפית פפריקה אדומה וכפית קארי וכף רוטב סויה.
במחבת מטגנים את הירקות עם 2 כפות שמן שומשום במידה ווהירקות נשרפים שופכים מעט ממי ההשריה של שבבי הסויה לאחר שהירקות מתרככים מוסיפים את שבבי הסויה ממשיכים בטיגון במחבת עוד 10 דקות לקראת הסוף מוסיפים את הפטרוזיליה מערבבים מקררים ואוכלים.